Join us on Facebook

Hulp

Hoe op baby2be kopen

1. Inschrijving op baby2be

De inschrijving is volledig gratis.

Om je in te schrijven, klik je op het "Een rekening creëren" icoon in het rechter menu of klik je onmiddellijk hier.

Je vermeld je gegevens

Je kiest een gebruikersnaam (die gebruikt zal worden op baby2be)

Je kiets een paswoord

Je aanvaardt de gebruiksvoorwaarden van baby2be

Je anonimiteit zal door je gebruikersnaam verzekerd zijn.

Je krijgt na alle velden ingevuld te hebben, een bevestigingsmail. In deze mail bevindt zich een link, wanneer je op deze link klikt bevestig je je inschrijving. Deze formaliteit staat baby2be toe de geldigheid van je e-mail adres te controleren. Als de e-mail niet aankomt, kijk je in je "ongewenste post".

2. Een artikel onderzoeken

Op baby2be zijn er verschillende mogelijkheden om een artikel te vinden

- Per categorie : om een artikel te vinden kan je op de hoofdpagina de  hoofdcategoriën aanduiden.  Iedere categorie heeft meerdere niveaus.  Bijvoorbeeld : in de categorie « Materiaal » zijn er 5 niveaus : « in wandeling », « kamer », « aan tafel », « Hygiëne en veiligheid », « twin + ».

- Per gezocht artikel : met behulp van de zoekmachine (bovenaan elke pagina) kan je onmiddellijk een soort artikel zoeken

3. Kopen

Je selecteert het gekozen artikel, je leest de beschrijving en klikt op « dit artikel kopen » om je aankoop te bevestigen.

Bij baby2be zijn de prijzen vast, er zijn geen “biedingen”.  Van in het begin ken je de juiste prijs van de transactie.

4. Aankoop betalen

Na de aankoop ; krijg je een bevestigingsmail met de prijs, de gegevens van de verkoper, de leverings- en betalingsvoorwaarden.  Dan kan je gemakkelijk contact opnemen met de verkoper om de leveringstermijn en de betalingsmogelijkheden te bevestigen.

Afhankelijk van de keuze van de verkoper zijn er 3 mogelijkheden om je aankopen te betalen.

- De overschrijving : je krijgt de bankgegevens van de verkoper en je doet een overschrijving op zijn rekening. Na de betaling zal de verkoper mijn artikel leveren.

- Contante betaling : Je maakt een contant betaling. Dit systeem wordt gebruikt voor de afhaling van een artikel ter plaatste.

- Paypal : baby2be zet een online Paypal betalingssysteem ter beschikking.

 Paypal is een snel en veilig betalingssysteem dat de privacy van mijn bankgegevens garandeert.

 Betalingen van je aankopen via PayPal is volledig gratis. Het is de verkoper die de vergoedingen (provisies) met betrekking tot deze wijze van betaling betaalt.

 Je creërt alleen een link tussen mijn kredietkaart en een PayPal-rekening

 Je kan zowel locale betalingen doen als betalingen in bijna 200 landen ter wereld.

(Voor meer informatie over de functies van PayPal, ga je naar www.paypal.com)

Zodra de verkoper het geld ontvangt (op zijn bankrekening of PayPal), bezorgt hij je het artikel volgens de gemaakte leveringsafspraken.
Het is de verkoper die de verschillende betalingsmogelijkheden in zijn advertentie kiest. Hij kan een of meer van deze drie oplossingen kiezen.

Een aankoop is onherroepelijk – enkel uitzondering mogelijk wanneer het onmogelijk is de identiteit van de verkoper te kennen, het om een typefout of een wijziging van de artikelomschrijving gaat. Ongeacht onvoorziene problemen, ben je wettelijk verplicht om de transactie te voltooien met de verkoper.

Als mijn transactie voltooid is (betaalde en ontvangen artikelen), evalueer je de verkoper. De verkoper zal ook een evaluatie ter mijne attentie moeten plaatsen.

5. Een paar veiligheidstips voor de aankoop

1. Voor de aankoop, zoek je zoveel mogelijk informatie over het artikel  dat je wilt kopen en over de verkoper. Je vraagt hem informatie om zeker te zijn dat het artikel overeenstemt met mijn verwachtingen (op basis van kwaliteit, grootte / afmetingen enz. ..)

2. Je zal geen transacties afsluiten buiten het baby2be concept.

3. In geval van problemen, neem je rechtstreeks contact op met de verkoper en probeer je het probleem op te lossen door middel van een minnelijke schikking.

 

© 2019 - baby2be | Sitemap | Gebruikersvoorwaarden